Kørelærer Kim Borcher

Mit mål er lave dumpeprocenter, dygtige bilister og tilfredse kunder. Dette opnår jeg med mine 24 års erfaring. Derfor kommer de fleste elever også til mig via anbefalinger fra tidligere elever, og det er jeg selvfølgelig meget glad for.

Jeg er hurtig og effektiv i undervisningen og spilder ikke din tid og dine penge på dårlig planlægning, aflysninger, ekstra teoriprøver og ekstra køreprøver m.v. 

Undervisningen foregår på "gammeldaws" manér, hvor vi snakker om tingene og altid har tid til spørgsmål og svar. Disse kompetencer kommer fra min løbende erfaring startende i 1986, hvor jeg afsluttede min uddannelse som knallertlærer - efterfulgt af Bil og Motorcykel i henholdsvis 1996 og 1999.

Derudover er jeg glatbane instruktør, der tilbyder glatbane kurser for virksomheder og private med eget køreteknisk anlæg i Rødekro.

Personligt er jeg gift med Marianne og har to børn. Jeg føler det er en vigtig del af hverdagen at bibeholde det unge sind og gode humør. Det betyder også, at jeg aldrig er længere væk end en sms.

Jeg har sammen med 4 andre kørelærere eget køreteknisk anlæg i Rødekro. 

Vil du køre ved mig? Klik her!

Jeg glæder mig til at køre med dig!

Kim Borcher's køreskole | Farvershus 220, 6200 Aabenraa  | Tlf.: +45 20 11 27 67